Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen efter jobbet och jag är lika trött som vanligt, men kan ju ta mig en sovmorgon imorrn så det är ju toppen !!

Sitter nu och kollar på Handboll i OS, otroligt kul att ha massa sport på tv just nu när man kommer hem ifrån jobbet och kan koppla av en stund tycker jag. Hörde att en kille vunnit ossilver i cykel, Skoj !!
Det är Sveriges andra silver och det är bara att hålla tummarna att det blir fler medaljer =)

Läste historien om den lilla tjejen som sjöng på invigningen på OS men var för ful för att synas så att en annan tjej fick stå på själva invigningen och mima. fan det är ju förjävligt !! Hur ska det tolkas av alla unga tjejer och för alla männiksor i hela världen..är du inte snygg så duger du inte ! Det är just det budskapet som en sån handling ger...ursch !

Vad som ska göras här idag har jag ingen aning om...jag får ta timmarna som dom kommer. Hoppas att vi kanske kan få den sista väggen i vardagsrummet tapetserat så att vi kan lägga in golvet sen men det märks. Jag önskar så otroligt mycket att vardagsrummet blir klart till helgen så att det äntligen börjar bli en ljusning på den fronten.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback