Framgångar i OS

Mycket är det som rapporteras ifrån OS och eftersom det är så sjukt mycket som hänger på engång så är det väldigt svårt att hänga med på alla grejer samtidigt.
Tyvärr så är det ingen kanal som följer svenska idrottare utan man får hålla till godo med gymnastik även om Sveriges damer spelar en ödes match tex.

Nu läste jag i Aftonbladet att damerna höll hela vägen och att dom slog tyskorna i matchen och är därför kvar i os-turneringen. Otroligt skoj !!


Anna Lindberg ifrån Karlskoga har gått vidare i sin grej som är simhopp till semifinalen.

Ara Abrahamian kastade sin bronsmedalj för att han kände att den inte var något värt eftersom det var helt fel. Han blev helt felaktigt bortdömd ifrån sin semi och skulle egentligen gått en finalmatch och inte en bronsmatch. Nu har han blivit anmäld för att han handlade fel på prisutdelningen och Ara och hans gäng har startat ett krig mot brottningen och kastat ut en värld som är köpt och allt vad det är som sägs.
Detta kommer definitivt att få en fortsättning i media även när OS är slut...I tennis ( en sport jag inte gillar så mycket att titta på ) så har Simon Aspelin och Thomas Johansson gått vidare till semi i dubbel. Så det är bara att hålla tummarna där !


Bilder ifrån Aftonbladet.seKommentarer

Abrahamians actions were a disgrace to sweden. he comes across as just another spoiled athlete who didn't get his way.om man ska spela spelet så ska man tåla spelet


Kom ihåg


Trackback