12 Månader utan den riktiga känslan

Förra julen så gick jag hela julen utan någon som helst julkänsla i kroppen. Den vart helt som bortblåst ! Hur jag än försökte och önskade att jag kunde gå lite känsla , så vart det stört omöjligt !
Knappt någon snö och ingenting...

Sen kom våren och i maj så vart de så vart att man trodde de va högsommar och att sommaren skulle bli den varmaste någonsin. Inte vart det någon mysig vårkänsla där inte....vi kastades in i sommaren på engång och inte hade jag något mot det...

När det väl var dags för sommaren att blomstra ut så gick det rent åt helvete, molnigt och kallt och regnigt har hela sommaren varit och inte alls så toppen som jag och alla andra hade hoppats på.
Ingen som helst sommarkänsla !

Nu kan jag bara hålla tummarna för att årets jul blir bättre...snö o mycket myspys och massa julstämning !

Så jag suttit öga mot öga med massa julpynt här på jobbet idag så tror och hoppas jag att jag ska kunna plocka fram känslan sen i dec, kan tycka att det pirrar lite redan nu ;)
Kommentarer

Julpirret kommer alltid fred innan frsta advent!!!
Då pyntar vi stallet....och det finns verkligen ingen bättre startknapp. Glitter julkulor, granris, pepperkakor, lussebullar och MUST.... och så hästarnas reaktion på att som finns i fönstrena när de kommer in för kvällen!!!

Puss på dig, mitt lilla troll!!!


Kom ihåg


Trackback