Nu är jag igång igen...

Det har varit lite dåligt med bloggande nu under helgen, men nu ska det återgå till ordningen och jag ska blogga förfullt om både intressant och ointressanta grejer ;)

I helgen har det varit riktigt fullt upp !!

Fredag : Jobbade 6 - 12.30 ( hoppade in extra och jobbade på jobbet, riktigt duktigt *skratt* Sen efter jobbet så hängde jag o Lina ifrån jobbet en stund på stan. En riktigt trevlig tjej ! Och hon hängde me upp till mig och vi satt och pratade länge o väl om allt o ingenting.
Sen vart det att göra sig iordning och åka till Rud ! Veronica och Danne hade fest i Dannes lägenhet så vi alla brudar va där + jessica, Sigge, Lillis, Danne, och lite andra boys.
Helt okej fest...
Sen vart det Arena och hårvisning som va Angelicas projektarbete, vart tyvärr tvungen att gå hem och lägga mig efter visningen då jag skulle upp te jobbet dagen efter.

Lördag: Lillis körde mig, Carro, Lina och Lilli till Örsholmen där postens nya lokaler ligger...mitt ute i ödemarken verkligen *suck* det blir inte lätt att ta sig dit varje morgon el kväll. Men de får lösa sig på något sätt.
Så fick vi genomgå massa genomgångar o massa prat av olika slag...kan tala om att mina ögon va duktigt tunga men jag lyckades hålla mig vaken.
Sen hade vi ett grupparbete på 3 timmar där jag stundtals faktiskt slumrade till en liten sekund men lyckades ta mig levande igenom *skratt*
Efter det va de JULBORD !!! Riktigt mums !

Jag åt så jag höll på att smälla av....fick kramp i magen typ..

Sigge hämtade oss och vi åkte hem till mig o så satt vi där och drack lite och pratade en massa, de vart riktigt trevligt


Söndag: Jag och Sigge sov till halv 12 ( väldigt länge för att vara oss ) och sen tog vi oss till Rusta för att köpa den rosa julgranen, tyvärr så va den tillfälligt slut så vi får återkomma senare denna veckan för att få tag på den.

Vi va en tur till Sigges pappa och satt och pratade och sen vart de som vanligt filmkväll me polarna


ja det va väl helgen i korthet...
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback