Nedrans Förkylning

Nu har nog den där jädra förkylningen hoppat på mig....

Har så fruktansvärt ont i huvudet, är vimsig och yr i huvudet och mår väldigt illa många gånger per dag....men men det går väl över det me hoppas jag...
Det är ju så när man börjar bli gammal *Asg* Idag är de min sista dag som 22 år gammal...känns inte alls så speciellt..dock ska de bli roligt att alla kommer hem till mig på tisdag, alla brudarna, familjen och Sigge och äter tårta. Det ser jag fram emot !
Ska städa och göra riktigt fint i lägenheten nu så mamma blir riktigt stolt över mig *ler*
Det spelar nog ingen roll hur gammal jag än blir så kommer mamma och hennes åsikter betyda väldigt mycket, hon är världens bästa !

Jag har varit hos Sigge hela helgen så det är anledningen till att jag inte bloggat något alls....har tagit de lungt, kollat på film, ätit god mat och sovit riktigt mycket. Eftersom jag inte mått så bra så struntade jag i att gå ut och festa me alla i lördags och Sigge va inte sugen heller....Otroligt skönt att bara få ta de lungt ibland.

Jag va och hämtade ut mitt paket på posten i fredags med mina 2 nya boxar av One Tree Hill så nu har jag 2000 min av One tree hill som jag kan kolla på *ler* Hur underbart är inte de liksom ?!
Ska ta o börja kolla idag har jag tänkt....Kommentarer

Kom ihåg


Trackback