Ledig fredag

ja nu är det mellandagen av mina lediga dagar....
Igår vart de ju inte att man hann så jättemycket...men dock va det en skönt dag.

Sov ju bara 3 o en halv timme totalt så jag höll mig igång så jag inte somnade stående typ. Brun köpte present till sin kusin och jag hjälpte till...vi strosade runt på stan och kollade och gjorde mest ingenting...

Sen gick vi upp till  mig och jag plockade med lite kläder och sånt...sen dök Sigge in och hjälpte mig med brandvarnaren och satte upp en tavla. Så va de äntligen gjort ;)
Han är en riktig ängel....

Sen vart det hämtning av barn och åktur till Segerstad, mat me familjen och hämtning av Simin på träning och sen hann vi inte mer än hem igen förrän jag kände att det sved i ögonen av trötthet så de vart bara te att åka te Skoghall och sova där.
Sigge började kolla på en film, el ja...vi båda kollade på en film på tv. Men jag somnade ganska fort *skratt*
Godnatt på den liksom ! hahah

Nu på morgonen vart de bråttom som vanligt....de vart att kliva upp ur sängen och klä på sig på inga sekunder alls, hahah det är väldigt tur att jag o Sigge är snabba som fan...nästan så vi kan vrida tebax tiden...SÅ snabba är vi ;)

Bilprovning och lite action där hanns med innan han lämnade av mig i stan och åkte te jobbet.....gud ibland tycker jag verkligen så otroligt synd om han...de blir bara mer o mer jobb med den där bilen som han bara vill bli av med.

Nog är jag allt bra trött idag....
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback