Hemma igen och mumsar frukost

Nu har jag just kommit hem ifrån nattens jobb och äter lite frukost innan jag ska gå o lägga mig...

Nu när man sitter här så är man otroligt pigg och helt ärligt så känns det som att jag skulle kunna fortsätta att leva denhär dagen oxå utan att sova...men det förstår jag ju själv att så lär de inte kännas om ett litet tag *skratt*

Ska hålla mig vaken til halv iallafall så jag kan ringa sötnosen och väcka honom...han har ju lite svårt att komma upp på morgonen så jag tänkte försöka hjälpa honom.
Han sover ju hemma hos sig så allt jag kan göra är att ringa...men man får ju göra de man kan ;)
Som tur är så är det bara 10 min kvar ;)

Sen blir de go sömn och massa mys i täcket...efter det ska jag fixa o trixa lite och sen blir det ett besök hos Angelica =) Det va ju meningen att jag skulle dit idag, men då kunde jag ju inte eftersom jag hade så ont i magen. Så vi tog de idag istället..

Sen kl 17.45 så är det dags att jobba igen....men bara 4 timmar på kvällen,,,en väldigt onödig tid helt ärligt ! Men men det är bara att jobba o se glad ut..
Har varit en otroligt mönster arbetare nu ett par dagar och tagit extra tider och sådär till jul...;) Duktiga Sanna.! Men det blir ju pengar oxå så det motiverar ju *Skratt*

Nä nu ska jag äta upp och sen göra mig iordning för sömnen.

God Natt / God Morgon på er allihop!Kommentarer

Tycker det är så roligt att läsa om dina vardagsbestyr...älskar dig så mycket att jag blir varm om hjärtat när jag läser din blogg!

Puss på dig min älsade dotter!!!
Och tack för att du är som du är!!!


Kom ihåg


Trackback