Äntligen !!

Sådär efter en HÅRD natt...MYCKET hård natt på jobbet av otroligt mycket sömn i mina ögon och ett dåsigt huvud och massa gäspningar så är jag nu äntligen hemma....
Jag hade riktiga dippar med trötthet som jag trodde nästan skulle tvinga mig att kasta in handduken ibland..men jag tog mig igenom det.
Och jag klarade av hela natten med glans *skratt* nästan iallafall ;)

Dessutom fick jag äntligen mitt anställningsbevis oxå...så nu har jag äntligen ett =) Känns otroligt  bra...dessutom så fick jag reda på att det är månadslön som kommer samma månad som man arbetar så jag kommer alltså att få november jobbet nu den 25 nov =) + att jag får för dom dagar jag jobbade i oktober oxå...hur toppen som helst ! Trodde att jag skulle kanske få en månads lucka utan lön men då klarade jag mig och jag kan köpa julklappar till folk med gott samvete, otroligt skönt !

Nu ska jag snart gå o lägga mig o sova lite...måste bara äta lite först.
Sen är det tänkt att jag ska sova bara till 12 el 13 för att kunna sova på natten oxå. Träna och få ordning på lägenheten ( det vart ingen ordning sist) och dessutom så jobbar jag 17.45 till 21.45, så det är full fart !

Nu blir de frukost och sen sömn...god nattis !Kommentarer

Jag är så otroligt stolt över dig!! Du är så duktig och är en riktig kämpe, som klarar dig igenom mycket när det är tugnt. Jag lovar att detta sätt kommer att löna sig i längden, för människor ser och lägger märke till sådant, utan att säga något!!! Puss och god natt med dig!!!


Kom ihåg


Trackback