Snö ute

Ja de snöade här igår kväll o de ligger kvar även idag...lite konstigt men *Skratt* jajaj vädret i år förstår man sej ju verkligen inte på ändå så =)

Idag är de min sista lediga dag innan jag jobbar helgen o så...ska bli skönt o jobba igen faktiskt...blir så rastlös så fort jag inte arbetetar ( arbetsnarkoman ). Skönt me en dag ledig o sen är de på att igen liksom...visst det är ju skoj o vara ledig om det är så att man har saker planerade, men de har man ju inte såhär mitt i veckan *skratt*

Börjar på Vero Moda imorrn, det ska bli skoj som fan...första " riktiga" dagen imorrn o så kör jag hela helgen där....ska bli kul =)

Otroligt skönt att jag äntligen kommit bort ifrån BikBok så jag slipper hela dendär skiten ärligt talat...det är som en sten som föll från mitt hjärta.


Blev så otroligt arg när jag fick posten idag....de kom en räkning ifrån Handels a-kassa där avgiften har legat på 117 kr i månaden för att vara me....bara för att vi har en ny regering nu ( jävla bajshelvete ) så har dom ju höjt...o denna månaden så damp de ner den räkning på 368 kr. Hur fan har dom tänkt att jag ska betala 368 kr i månaden....fan jag är väl fattig som jag är redan....

De där me lägenhet nu kanske va ett stort jävla misstag =/Kommentarer

Kom ihåg


Trackback