Det är ingen barnlek att vara sjuk

Det tar otroligt mycket på krafter och på psyket....

Att sova är både riktigt tungt och svårt, har snurrat runt inatt som fan och Sigge vaknade ett par gånger inatt av att jag var helt dyngsur av svett så lite feber och sånt har jag nog haft.

Men jag känner mig bättre idag...har fortfarande ont i halsen, men det är inte alls likamycket som igår och jag kan idag hålla upp huvudet utan att få ont i nacken.
Det tar fortfarande imot  att svälja då jag vet att det gör så jävla ont varje gång jag gör det, och då är det väldigt svårt att få någon mat i sig. Men jag ska verkligen försöka att få i mig något vettigt sen..

Soppa nu när sigge är borta o sen blir det nog spagetti och köttfärssås när han kommer tillbax tror jag ( han är och hjälper fredrik och gör klart min familjs plogblad).
Under tiden så försöker jag att vila upp mig och ta de lite lungt så man orkar vara social och prata med honom när han kommer hem *skratt*

Den stackarn har verkligen varit en ängel och tagit hand om mig samtidigt som han ska försöka få saker och ting gjorda som han har tänkt att han ska få klart nu när han är ledig...

2 och en halv dag kvar tills jag ska sjunga i kyrkan.... Kommentarer

Kom ihåg


Trackback