Klart sletet...

Yes, min kropp börjar lessna på mig nu tror jag *skratt*
Den är inte lika glad o trevlig längre...dock har jag ju faktiskt bestämt att vara ledig måndag o tisdag o vila upp mig på ( fast det lockade när dom stog med jobbtiderna och viftade under näsan på mig nyss ) Ahhhhhh!

Mitt konto kort har lagt av igen *Suck* avmagnitiserats på något sätt....dock är ett nytt påväg så det är lungt...

Jobbar på Obs idag...vart hängig när jag skulle åka hit, men nu är de ganska okej. Jag kommer orka idag så det är lungt...o sen är de ju bara 2 dagar kvar innan ledigt så =)

Nästa månad ska jag åka någonstan ett tag...de har jag bestämt. Dock är det inte helt klart vart än....men de visar sig väl antar jag.. hoppas att jag får schemat från Vero Moda snart så jag kan planera lite... hade varit otroligt skönt att åka iväg o byta lite miljö.

Jobbar till 21 idag , sen kommer mamma o hämtar mig så åker jag med ut till Segerstad och njuter av landet =) Det är så fridfullt o underbart att åka dit nu när man bor i stan. Omväxling förnöjer verkligen.....
Snart så kommer jag att flytta dit kaninen så han får vara ute i sommar o så lär de bli så att jag kommer att vara i segerstad väldigt mycket nu när det är sommar....då är de synd om honom att sitta där ensam...

Nix nu får jag återgå till arbetet igen...


Ha en underbar fredagskväll !!

Puss o kram !Kommentarer

Kom ihåg


Trackback