Ledig...äntligen..

Nu har jag några timmar ikväll att ta de lungt på och imorrn så är jag ledig ifrån jobbet *ler* ja änsålänge iallafall....( OBS kanske ringer imorrn o så kan jag inte säga nej....) men just nu så är jag ledig ifrån BikBok imorrn iallafall o börjar kl 12 på onsdag, så det är ju soft!

Det har hänt otroligt mycket i mitt liv de senaste dagarna, el ja snarare har de hela hållt på i snart 2 veckor. Det har varit full rulle hela tiden och detta har lett till att jag är OTROLIGT trött i min kropp och i mitt huvud. Men nu har jag lite chans att vila, det är skönt!

I helgen så jobbade jag 9 - 19.30 på fredagen och så åkte jag hem och softade och la mig ganska tidigt då jag visste att jag skulle upp ganska tidigt dagen efter.
Kl 11 så kom Micke och hämtade mig och vi åkte till Klässbol och packade bilen med grejer som vi skulle ha me oss och så kom Tommy och Anders dit ( 40 min sena *hahah* ) och så åkte vi till arvika och hämtade upp Kristian.

Sen bar det av till Norge och Råholt där vi skulle spela...riggade grejer och va klara ca 21 och åt lite pizza ( som gick på 570 kr, för 3 pizzor, helt sjukt!! ). Gick upp o gjorde oss iordning och gick ner o spelade ett set.

Gick på o av scenen ett par gånger o slutade till sist att spela ca 03.40 ( va jag trött kan jag säga) då va de dax att sitta o prata me folket som jobbade på puben och vara lite social. Sen skulle vi upp o bädda madrasserna och greja för att sova...

Kl 6 somna jag och vaknade en gång vid 07.30 och trodde att jag skulle gå upp, hahah men med tanke på att de kändes som att en lastbil hade kört över mig och backat på mig igen så va de tur att jag kunde somna om och sova några timmar till...

Sen va de till o packa in alla grejer, åka till macken och köpa frukost. Åkte till Oslo för att släppa av Tommy där och sen skulle vi hitta till gränsen och åka in i sverige.
På vägen blev jag dock väldigt sjukt , åksjuk *suck*spygurkan- Sanna fick ge sig ut och kräkas längs vägkanten *asg* Så otroligt typiskt mig...

Men jag kom hem igår kväll kl 20 iallafall o så upp idag och jobba...så nångång har nog lastbilen kört över mig känns det som...en massage hade suttit fint!

Det blev inget med coverbandet i karlstad, de va ju tänkt att jag skulle prov-sjunga med dom på torsdag, men då jag fick ett sms idag om att dom har bråkat och splittrats.Helt sjukt! men men så är det..så nu blir de inget med det på ett tag iallafall.

Så nästa projekt är Nöjesvågen 1-3 okt. En båtkryssning mellan sthlm och helsingfors. Detta ska bli spännande...hoppas att de blir kanonskoj =) Men de tror jag *ler* jag ska ju få en helt egen hytt, hihihi LYXIGT!Kommentarer

Det där låter ju inte fy skam....
Låter skitkul.... vad skojsigt...med alla spelningar.

Kram kram


Kom ihåg


Trackback