Ledig dag utan att ha något att göra..

Idag så är jag ledig (igen) och visst , de klart att det är skönt att vara de ibland, jag va verkligen trött för några dagar sen. Men jag har alltid den stressen för pengarna så fort man är ledig. Jag är nerför för att jag inte ska få nån vettig lön om jag är ledig *skratt*
Fan har man inga problem så skapar man sig....;)

Imorrn så har jag få till de så att jag jobbar 7-14 på Obs ( färsk varor) och sen så jobbar jag 15-19 på BikBok o sen efter det så är det kalasdax för Simon som fyller år imorrn. Så hela morgondagen blir de fullt upp kan jag säga...
Men jag kände de att om jag ska jobba bara på bikbok 15-19 så är de ju typ ingenting, likabra att fylla upp dagen så man får lite pengar o gör någon nytta liksom =)

I helgen så är jag ledig på lördag som det ser ut nu..( om jag inte kan få till lite jobb på Obs ) o sen vet jag inte om vi ska repa el så me bandet, för på söndag kl 05.30 så kommer dom o hämtar upp mig så åker vi till Sthlm o entrar båten.

Idag så ska jag verkligen få nån ordning på mitt rum *skratt* ( ja jag vet att jag har sagt de så många gånger nu, men idag måste de göras! ) jag har inte tid el lust att göra de nån annan dag så de måste bli idag.
Så ska jag köpa åksjuketabletter så jag slipper kräkas i bilen o båten i helgen.


Dessutom så fick jag min sista dvd i samlingen " Newlyweds" igår så jag kollade lite igårnatt o ska kolla vidare idag *ler* jajaja jag vet att de e skit töntigt...men jag bryr mig inte om det...

Jag har aldrig någonsin brytt mig om vad andra tycker om saker som jag gillar att göra el som jag tycker om, så varför skulle jag göra de nu ;)


Jag kan verkligen inte få nog av LilyJets o deras låt " Perfect Picture", den är så jävla underbar och talar rakt in i mitt hjärta...låter lökigt jag vet*ler* men det är sant!


Sonyericsson el samung...de e frågan....hmmm * DAGENS ILANDSPROBLEM*
0 kommentarer