BikBok

Idag va det min första dag på jobbet på  och det va en mycket intressant upplevelse...

Jag har så otroligt ont i fötterna så det är helt sjukt, jag hoppas att dom hinner vila upp sig litegrann iallafall tills imorrn, jag hade ju mina nya fina gympadojor  ( dessa fast med lila vinge istället för svart ) som gav mig sån skoskav på hälarna att jag fick köttsår redan efter 2 timmar o detta fick jag gå med fram tills kl 21 *hahah* förstå om jag har ont i fötterna!!

Det är väldigt jobbigt med olika viljor på samma ställe där man får ändra o hålla på hela tiden...jag hoppas verkligen att det blir bättre på den fronten.

Imorrn har jag spelning lite utanför Arvika oxå i ett folkets Hus på en 25-års fest, det ska bli spännande att se hur de går....jag kommer att vara helt jävla slut kan jag säga...men men de e ju så jag vill ha de, full rulle!

Nu ska jag krypa ner i min säng och läsa lite bok o mysa....det är jag värd efter en sånhär dag.....ska bli gött...hade hellst velat ha en ordentlig fotmassage oxå, men jag antar att de får va...har ingen lust att sitta o knåda mina egna fötter, hahah

/ Sanna " Mitt i city"

Fan jag missar marknaden i Årjäng =(
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback