Sunday bloody sunday...

Började kanon o slutade i tragedi typ...

Imorse sov jag så länge jag bara kunde utan att skämmas....gick väl upp kl 11 tror jag ( de längsta jag har sovit på mycket länge) och klev upp i mina myskläder o kollade ut o fann att det va helt underbart väder ut. JÄTTE HÄRLIGT!

Bestämde mig för att idag så skulle jag träna o få ordning på mitt rum, sagt o gjort jag åt frukost o slappade lite framför tv ( helt lagom så kom top model sverige på just då o tryckte ner mig lite så att jag verkligen kände att jag va tvungen att gymma)
Satte mig i bilen o åkte till gymmet o stog riktigt jävla länge på bandet och svettades som en tok med mp3 spelaren i öronen o vattenflaskan i högsta hugg!

Lite övningar på väl valda ställen o så va de hemåt igen....påvägen ut så hörde jag massa tjut av skor i golvet o massa tjejer som skrek o tänkte att de kanske va innebandymatch så jag stannade o kollade lite. Det va ju lilla Emmas lag som spelade så jag va ju bara tvungen att stanna kvar o kolla *ler* såg bra ut =)

Väl hemma va de rummets tur att få sig en helrenovering o mina väskors tur att bli uppackade ( varför är de så jävla tråkigt att packa upp...kan man anställa nån för de??jhahah) o jag va riktigt duktig ända tills jag kom på att jag va tvungen att kolla en grej på datorn o blev kvar där...

Sen har jag vä bara slappat, gråtit en skvätt för ingenting, tjabbat med Ola och tröstätiti en kaka.

Nu är de snart dax att gå o lägga sig igen...kanske kan ta tag lite i rummet innan jag somnar igen....
0 kommentarer