Dagens rapport!

Min första lediga veckodag på väldigt länge.....ganska gött faktiskt, men nu är jag sugen på att jobba igen...det är skönt att kunna te igen sig ibland, men jag blir fort uttråkad...så de e ju tur att jag ska jobba imorrn igen =)

Idag ska jag in te Emma o kolla på film o mysa o sen imorrn så åker hon iväg på utbildning o jag flyttar in i hennes lägenhet. Det ska bli skoj o bo där...hon bor ju mitt i stan o i en jättesöt lägenhet. Toppen toppen!
Blir väl lite filmkvällar o så....trevligt!

I helgen så ska familjen åka till Öland så jag blir ensam hemma hela helgen, men jag ska ju repa o så, så man lär får fullt upp iallafall.

Johan är min räddande ängel o ska möta upp killen med mobilen idag o kolla den o om den är ok köpa den, *hoppas* det hade varit så underbart om jag hade lyckas få tag i en mobil som jag vill ha nu....* håller tummarna som fan * hihihi

Utanför fönstret så öser regnet ner...inte alls trevligt kan jag tala om, men de e väl så det är ibland antar jag....gör mig inte så mycket. Större myspysfaktor på de liksom =)  Då kan man ju me mindre dåligt samvete sitta inne o kolla film o tv o bara njuta....jag vet redan vilken rulle jag ska hyra * yippe*

Annars är de väl inte mycket som händer just nu....de mest rullar på som vanligt....hoppas snart att de blixtrar till med någon rolig händelse....de e alltid skoj! =)

Ha de bra gott folk!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback