Dagen före...

Ja så va de dagen före julafton da o julstämningen är fortfarande helt borta....jag har inte ens en gnutta julstämning i kroppen o ärligt talat så känns det väldigt hemskt faktiskt.
Lite trist när man känner att man lika gärna kan räcka över julklapparna bara o inte behöver vänta tills nån speciell dag...väldigt trist. Men men det är så det är o det kan man inte göra något åt.

Självklart arbetar jag även denna dag...11 te 22.10 står de på schemat o fast att dagen varit så otroligt lugn o stilla som den har så blir de nog så. Det är stor skillnad på igår o idag...men dock är de många som förvånar mig genom att verkligen vara ute i sista minuten o blir förvånade när saker o ting är slut...va fan tror dom liksom?

Har gått med i meetyourmessenger....spännande grej, har dock inte riktigt fattat vad man ska ha de till om jag ska vara ärlig, men de kommer väl *Skratt*

Imorrn ska jag verkligen bara slappa, sova så länge jag bara orkar, ta de lungt, äta massa god mat o inte göra ett skit. Och det ska bli så trevligt så du förstår inte....helt underbart ! Gärna i mjukisbrallorna oxå *ler*


Nä de e väl dax att gå ner o göra sista rycker innan man får gå hem om 3 timmar antar jag....

God jul på er !
1 kommentar
calle

meetYourmessenger är en skam sida som snor ditt lössenord till mesenger och spamar alla på din mailadress.

LOLOfta du gick på det mailet som dom skickar