Dagen före...

Ja så va de dagen före julafton da o julstämningen är fortfarande helt borta....jag har inte ens en gnutta julstämning i kroppen o ärligt talat så känns det väldigt hemskt faktiskt.
Lite trist när man känner att man lika gärna kan räcka över julklapparna bara o inte behöver vänta tills nån speciell dag...väldigt trist. Men men det är så det är o det kan man inte göra något åt.

Självklart arbetar jag även denna dag...11 te 22.10 står de på schemat o fast att dagen varit så otroligt lugn o stilla som den har så blir de nog så. Det är stor skillnad på igår o idag...men dock är de många som förvånar mig genom att verkligen vara ute i sista minuten o blir förvånade när saker o ting är slut...va fan tror dom liksom?

Har gått med i meetyourmessenger....spännande grej, har dock inte riktigt fattat vad man ska ha de till om jag ska vara ärlig, men de kommer väl *Skratt*

Imorrn ska jag verkligen bara slappa, sova så länge jag bara orkar, ta de lungt, äta massa god mat o inte göra ett skit. Och det ska bli så trevligt så du förstår inte....helt underbart ! Gärna i mjukisbrallorna oxå *ler*


Nä de e väl dax att gå ner o göra sista rycker innan man får gå hem om 3 timmar antar jag....

God jul på er !Kommentarer

meetYourmessenger är en skam sida som snor ditt lössenord till mesenger och spamar alla på din mailadress.

LOLOfta du gick på det mailet som dom skickar


Kom ihåg


Trackback